nieuws

Eigen café omroep

Horeca

Omrop Fryslân beschikt sinds kort over een eigen ‘bruin café’ in het bedrijfspand.

Na de verhuizing uit de binnenstad naar de huidige locatie op een bedrijfsterrein aan de rand van Leeuwarden, misten de medewerkers een stamtafel om na de uitzendingen even te kunnen nakaarten. Bierbrouwer Brand bracht uitkomst. In een hoek bij de tv-studio’s richtte de brouwer gratis een hoek in met een stamtafel, een ouderwetse bar en houten lambrisering. In ruil daarvoor mag Brand enkele maanden kosteloos adverteren op de regionale televisie. De bar is overigens alleen toegankelijk voor de eigen medewerkers en voor gasten die een programma bezoeken of meedoen aan een van de vele excursies door het omroepgebouw.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels