nieuws

Entree

Horeca

Het Nomad-mattensysteem is uitgebreid. De Aqua 9500, bedoeld voor entrees van hotels en andere openbare gebouwen, houdt het laatste vuil en vocht vast voordat bezoekers het pand betreden. Deze vaste vloerbedekking heeft een gepatenteerde combinatie van grove en fijne vezels.De Optima 9900 is ideaal als buffer tussen de buiten- en de binnenmat. Door zijn constructie […]

Het Nomad-mattensysteem is uitgebreid. De Aqua 9500, bedoeld voor entrees van hotels en andere openbare gebouwen, houdt het laatste vuil en vocht vast voordat bezoekers het pand betreden. Deze vaste vloerbedekking heeft een gepatenteerde combinatie van grove en fijne vezels.
De Optima 9900 is ideaal als buffer tussen de buiten- en de binnenmat. Door zijn constructie absorbeert deze entreemat grote hoeveelheden vuil en vocht en is hij bestand tegen verkeer van rolstoelen en bagagekarren.

Voor informatie: 3M Nederland, Leiden. Tel. (071) 545 04 50.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels