nieuws

Grossiersconcern Sligro ook naar Breda

Horeca

Groothandelsconcern Sligro gaat bij wijze van spreken ‘in de achtertuin’ van concullega ISPC zitten. In Breda opent Sligro dit jaar een vestiging in de buurt van ISPC.

Het gaat om een type drie zaak, een groothandel met een versafdeling. ‘Het is niet toevallig dat we nog niet in Breda zaten. ISPC was daar van oudsher gevestigd’, bevestigt Sligro-woordvoerder Wilco Jansen. Hij vreest de concurrentie van ISPC niet. ‘We zitten door het hele land en we komen elkaar overal tegen. ISPC heeft in Breda en Bodegraven vestigingen, maar ze leveren door het hele land. Wij hebben 34 locaties door heel Nederland.’ Marcel Vugts, directielid van ISPC-International, laat weten de komst van Sligro naar Breda vol vertrouwen tegemoet te zien: ‘We zijn niet bang voor concurrentie.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels