nieuws

Lachen tijdens het plassen

Horeca

Als variant op het EK-Voetbal-plasmatje (Arvast, Waddinxveen) en de stickers die van afbeelding veranderen door de urinestraal (Welling’s Innovations, Utrecht), presenteert Barten & Koster het Urinalfun® concept: urinoirroosters met een amusante of promotionele waarde. ‘De Urinalfun laat toiletbezoekers lachen tijdens het plassen’, zegt Martijn Barten. ‘Bovendien urineren de heren minder vaak naast de pot, omdat […]

Als variant op het EK-Voetbal-plasmatje (Arvast, Waddinxveen) en de stickers die van afbeelding veranderen door de urinestraal (Welling’s Innovations, Utrecht), presenteert Barten & Koster het Urinalfun® concept: urinoirroosters met een amusante of promotionele waarde. ‘De Urinalfun laat toiletbezoekers lachen tijdens het plassen’, zegt Martijn Barten. ‘Bovendien urineren de heren minder vaak naast de pot, omdat de aandacht gericht is op het matje.’
De urinoirroosters zijn voorzien van een speciaal ontwikkelde inktlaag. Door de warmte van de urinestraal wordt een tekst of een afbeelding zichtbaar. Voorbeelden zijn ‘Have a nice day’, ‘Hallo pinkeltje!’, ‘Smile’ of ‘Lookin’ good’. Voor promotiedoeleinden kan vanaf 500 stuks een eigen tekst of private label op het matje geplaatst worden.
Ook kunnen de urinoirroosters worden voorzien van een of meerdere flexibele elementen met een amusementsobject (de FunScreen). Door middel van de urinestraal kan het object bewegen of kan er een spelletje mee gespeeld worden. FunScreen is op allerlei creatieve en originele manieren in te vullen.
De urinoirroosters voorkomen verstoppingen en zijn geschikt voor elk mannenurinoir. Ze zijn geïnjecteerd met een bacterieremmend middel en geven een verfrissende geur af. In de kleuren rood en blauw verkrijgbaar, vanaf 19 februari, o.a. bij Hanos en VEN Versmarkt. Prijs per drie stuks circa ƒ32,50 excl. BTW.

Voor informatie: Barten & Koster, Haarzuilens. Tel. (030) 656 06 96. Www.urinalfun.com.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels