nieuws

Lekkerste Broodje’ op de beursvloer

Horeca

Traditioneel vindt tijdens de Horecava de finale van de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland’ plaats. Na drie voorrondes en een halve finale hebben zich in de categorie horeca twaalf kandidaten voor de eindstrijd weten te plaatsen. Zij nemen het met hun smakelijke creaties op tegen de winnares van vorig jaar: Astrid Jacobs van De Bijenkorf in Den Haag.

De eindstrijd vindt plaats op maandag 8 januari en gaat om 13.00 uur van start. Een dag later, eveneens vanaf 13.00 uur, wordt bovendien de eindronde afgewerkt in de categorie catering. De plaats van handeling van de finales is de beursvloer zelf: stand 757 in de Amstelhal. Bovendien is daar op woensdag en donderdag, steeds vanaf 11.00 uur, doorlopend te zien hoe de uitverkoren broodjes worden gemaakt. De organisatie van de ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland’ is in handen van de Stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven (voorheen Stichting Activiteiten IJsfrica).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels