nieuws

Messen, pannen en bestek

Horeca

Van Kempen & Begeer lanceerde op de Horecava een nieuwe professionele messenlijn van Gero. Deze koksmessen zijn ontworpen in samenspraak met chef-kok Cas Spijkers.Ze zijn vervaardigd uit roestvrijstaal en voorzien van een ergonomische roestvrijstalen greep. De serie bestaat uit negen messen, plus een specifiek kreeftenmes. Vanaf dit voorjaar te koop.De firma presenteerde ook een vernieuwde […]

Van Kempen & Begeer lanceerde op de Horecava een nieuwe professionele messenlijn van Gero. Deze koksmessen zijn ontworpen in samenspraak met chef-kok Cas Spijkers.Ze zijn vervaardigd uit roestvrijstaal en voorzien van een ergonomische roestvrijstalen greep. De serie bestaat uit negen messen, plus een specifiek kreeftenmes. Vanaf dit voorjaar te koop.
De firma presenteerde ook een vernieuwde serie Gero Zilmeta-pannen voor de professionele markt. Van Kempen & Begeer meldt dat het Gilde van Nederlandse Meesterkoks na uitgebreide tests z’n kwaliteitslogo heeft verbonden aan deze serie. De pannen zijn vervaardigd uit 18/10 roestvrijstaal en voorzien van robuuste roestvrijstalen handgrepen. De inhoud varieert van 2 tot en met 24 liter.
Concerto heet de nieuwe besteklijn van Keltum. Concerto wordt getypeerd als een modern bestek met een vleugje klassiek. De messen zijn ergonomisch vormgegeven. Opmerkelijk aan het model, aldus Van Kempen & Begeer, zijn de zowel links- als rechtshandig snijdende vismessen en het cocktailbestek van 16 cm lengte. Daarnaast zijn van Concerto o.a. een visdiencouvert en een trancheercouvert leverbaar.

Voor informatie: Van Kempen & Begeer, Zoetermeer. Tel. (079) 368 05 80.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels