nieuws

MH nr. 5 Beste cateraar 2000

Horeca

Het Abe Lenstra Stadion is door de Hilversumse Cinevideo Groep uitgeroepen tot Beste Cateraar 2000.

De prijs, een fikse verzilverde bokaal, werd door een cameraploeg van Cinevideo aangeboden aan exploitant Folkert Kuperus en chef-kok Jaap van der Wal.
De medewerkers van de Cinevideogroep, zo’n 175 man, verzorgen opnamen voor sportprogramma’s; Studio Sport onder andere. Om die reden vertoeven zij veel in voetbalstadions, zwembaden, evenementenhallen en dergelijke in heel Nederland. Bij zo’n gelegenheid wordt telkens door minimaal zes en maximaal 40 medewerkers in deze complexen gegeten. De medewerkers kunnen daardoor de kwaliteit van inrichting, bediening en maaltijden als geen ander vergelijken en beoordelen.
Het spreekt voor zich dat directie en medewerkers zeer verguld waren met de hen toegekende onderscheiding. Folkert Kuperus exploiteert sinds 1996 in het Abe Lenstra Stadion een tiental grote en kleinere zalen, evenals een restaurant op de begane grond. Behalve tijdens thuiswedstrijden van SC Heerenveen kunnen de zalen gehuurd worden voor alle normale horeca-activiteiten, zoals bruiloften, vergaderingen, buffetten, diners en congressen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels