nieuws

MH nr. 5 In Spaanse sferen

Horeca

Twintig tapasbars en Spaanse restaurants in de Randstad waren de afgelopen maanden nog een tikkie Spaanser dan normaal.

Aanleiding was de promotie van de nationale Spaanse likeur Licor Cuarenta Y Tres (43 in het Spaans) door Bols Royal Distilleries. Restaurant Gaudí in Noordwijk werd winnaar van een aan de campagne verbonden wedstrijd om de meest energieke en originele bijdrage.
Het bedrijf sleepte de hoofdprijs in de wacht met een speciaal Menu 43 voor ƒ43,-. De likeur was daarnaast verwerkt in de dessertsaus en vast onderdeel van de sangria. Eigenaarsechtpaar Van Rhijn van Gaudí won hiermee een verblijf van een week in het Spaanse Benalmadena. De prijs werd uitgereikt door Annejet Philips, brandmanager Bols Royal Distilleries.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels