nieuws

MH nr. 5 Kookwedstrijden in de foyer

Horeca

In verband met de afwezigheid van de European Fine Food Fair waren de kookwedstrijden van Stichting Europa Culinair (SEC) tijdens de BBB naar de Expo Foyer verplaatst.

Daar was voorheen de EFFF te vinden. Frank Janssen, bestuurslid van SEC, is tevreden over de nieuwe locatie. ‘We hadden even de angst dat we niet bereikbaar zouden zijn omdat het op de bovenverdieping is. Maar de stek is prima.’
Maandag 29 januari kwam het kookteam van Gilde Opleidingen uit Venlo als winnaar van de kookwedstrijd à la minute koken uit de bus. In totaal tien teams namen deel aan deze internationale wedstrijd voor leerlingen van horeca-dagvakscholen.
De wedstrijd Suikertechnieken ging op de eerste beursdag niet door vanwege gebrek aan deelnemers. Janssen laat weten dat er maar drie deelnemers over waren nadat vijf Belgische kandidaten hadden afgezegd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels