nieuws

MH nr. 5 Onderzoek novotel: Seks in lift en trappenhuis

Horeca

Hotels zijn in toenemende mate de plaats waar mensen op zoek gaan naar een (sex)partner. Hotelpersoneel wordt daarbij veelvuldig als koppelaar ingeschakeld.

Dat blijkt uit een onderzoek van Novotel in Australië en Nieuw-Zeeland.
In beide landen werd in 27 Novotels het gedrag van mannelijke en vrouwelijke gasten onderzocht. Vooral romantiek en avontuur blijken bij de hotelgasten samen te gaan. Het personeel treft in toenemende mate paren aan die seks bedrijven in de sauna, het gemeenschappelijke bubbelbad, het trappenhuis, de parkeergarage en de lift. Hoewel, wat de lift betreft: er zijn nog geen copulerende gasten aangetroffen in de glazen lift van het Novotel Atrium Darwin.
Vrouwelijke gasten zijn minder luidruchtig dan mannelijke, zo staat verder in het onderzoek. Als ze lawaai maken, schreeuwen ze meestal naar hun man of kinderen. Mannen maken het meeste lawaai en wel op het moment dat ze sport kijken op tv. Vrouwen laten zich tijdens de seksbeleving weer meer horen dan mannen.
Waar mannen vaker mee opvallen dan vrouwen is dat ze naakt in de gang van het hotel staan. De oorzaak is meestal dat de deur in het slot valt als ze het dienblad buiten willen zetten. Het excuus luidt vrijwel altijd, ook als ze alleen op reis zijn: ‘mijn vrouw heeft de sleutel’.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels