nieuws

Opgelucht ademhalen

Horeca

De Grace Air Cleaner, een apparaat dat tabaksrook uit de lucht filtert, is nu ook via internet te bestellen voor een ‘on line-prijs’ die bijna 50 procent onder de standaard verkoopprijs ligt, namelijk ƒ1.295,- excl. BTW. De Grace Air Cleaner is geschikt voor ruimtes tot maximaal 44 m². Hij is overal te plaatsen en leverbaar […]

De Grace Air Cleaner, een apparaat dat tabaksrook uit de lucht filtert, is nu ook via internet te bestellen voor een ‘on line-prijs’ die bijna 50 procent onder de standaard verkoopprijs ligt, namelijk ƒ1.295,- excl. BTW.
De Grace Air Cleaner is geschikt voor ruimtes tot maximaal 44 m². Hij is overal te plaatsen en leverbaar in zeven verschillende kleuren. Wie niet tevreden is over z’n bestelling, kan hem binnen veertien dagen retourneren. Hij wordt dan gratis opgehaald.
De actie op de website is begin dit jaar van start gegaan. ’Rokers en meerokers hoeven niet meer met elkaar in de clinch te liggen, want met deze luchtreiniger kan iedereen opgelucht ademhalen’, zo wordt gesteld.

Voor informatie: Euromate, Alkmaar. Tel. (072) 564 06 34. Www.opgelucht.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels