nieuws

Opleidingsovereenkomst

Horeca

In het Evoluon in Eindhoven vond vorige maand de officiële ondertekening plaats van de opleidingsovereenkomst tussen foodservice-onderneming Compass Group Nederland en de opleidingsbureaus Grande Cuisine Foodstep en International Marketing & Management Dynamics (IMD).

De partijen geven hiermee aan tenminste drie jaar samen het hele opleidingstraject voor alle medewerkers binnen Compass Group Nederland te verzorgen.
De overeenkomst formaliseert de samenwerking die de bedrijven al langer onderhielden. Beide opleidingsbureaus ondersteunden al diverse bedrijfsonderdelen binnen Compass Group Nederland en waren ook nauw betrokken bij de oprichting van Compass College. Die ‘verliefdheid’ is nu omgezet in een ‘huwelijksovereenkomst’, luidde de toelichting van de drie nieuwe partners tijdens de officiële ondertekening.
Een en ander werd met een handdruk bezegeld. Op de foto (vlnr) Erik Driessen (directeur Grande Cuisine Foodstep), Eddie Trinks (directeur personeelszaken Compass Group Nederland, divisie Bedrijfscatering) en Chris Snoeren (managing director IMD).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels