nieuws

Remia eerste bij test tomatenketchup

Horeca

Het consumentenprogramma Kassa! van de VARA -televisie heeft op 9 december een test met tomatenketchup gehouden. Van de tien merken kwam de saus van Remia als beste uit de bus.

Deze saus heeft het cijfer 8,0 gekregen. Op de tweede plaats is het merk Avelino met een 6,1 geëindigd en Calvé werd derde (5,9). Het laagste cijfer kreeg de biologische ketchup van Albert Heijn, een 3,9.De ketchup is door een jury geproefd en gekeurd op geur, kleur en structuur. De panelleden, waaronder voormalig Snackkoerier-hoofdredacteur Ubel Zuiderveld en cafetariahouder André Gasseling uit Wehl, wisten niet welk merk zij kregen voorgeschoteld. De jury beoordeelde veel sauzen als te dun of te zuur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels