nieuws

Samenwerking

Horeca

Van Vossen Horeca uit Bergen op Zoom is samengegaan met Kiremko Duurland uit Woerden. Van Vossen haalt daarmee niet alleen de professionele frituurinstallaties in huis, maar ook de visbakovens van het merk Smitto. Daarnaast blijft Van Vossen het adres voor keukeninrichtingen, onderhoud en service. Beide bedrijven zijn present op de Zeeuwse Horecabeurs, die van12 t/m […]

Van Vossen Horeca uit Bergen op Zoom is samengegaan met Kiremko Duurland uit Woerden. Van Vossen haalt daarmee niet alleen de professionele frituurinstallaties in huis, maar ook de visbakovens van het merk Smitto. Daarnaast blijft Van Vossen het adres voor keukeninrichtingen, onderhoud en service.
Beide bedrijven zijn present op de Zeeuwse Horecabeurs, die van12 t/m 14 maart in Goes plaatsvindt (standnummer 246).

Voor informatie: Van Vossen Kiremko, Bergen op Zoom. Tel. (0164) 23 77 99.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels