nieuws

SK nr. 2 Cafetaria eert schaatser

Horeca

Bij cafetaria ’t Hoekje in het Drentse Hollandscheveld wordt medio 2001 waarschijnlijk een standbeeldje van schaatser Piet Kleine geplaatst.

Een groep schaatsfans is inmiddels met een actie gestart om hiervoor de benodigde financiën bijeen te krijgen. Cafetariahouder Mannie Haverkort is dolenthousiast. ‘Toen ik van het initiatief hoorde, heb ik meteen mijn grond aangeboden als locatie voor het kunstwerk. Als het beeldje er eenmaal staat, dopen we ons parkeerterrein om tot ‘Piet Kleine-plein’! Iedereen mag best weten dat wij trots zijn op onze Piet.’ Het standbeeldje zal op het parkeerterrein van ’t Hoekje komen te staan. Piet Kleine is afkomstig uit Hollandscheveld en houdt binnenkort op met schaatsen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels