nieuws

SK nr. 2 Extra categorie ‘Lekkerste broodje

Horeca

De wedstrijd ‘Het lekkerste broodje van Nederland’ krijgt uitbreiding. De categorie Horeca wordt met ingang van de eerstvolgende editie gesplitst in een competitie voor cafetaria’s en broodjeszaken en een wedstrijd voor restaurants en eetcafés.

‘Cafetaria’s komen de laatste jaren nauwelijks nog aan de bak’, zegt Johan van der Weerd van de organiserende Stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven. ‘Het niveau van de inzendingen uit de restaurantsector is de laatste jaren sterk gestegen. Om daarin mee te gaan gebruikten cafetaria’s steeds meer ingrediënten die geen cafetariaproduct zijn.’ De wedstrijd werd begin jaren 80 juist opgezet voor cafetaria-achtige bedrijven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels