nieuws

SK nr. 2 Nieuwe polderketen: The Place To Be

Horeca

Onder de naam The Place To Be willen de cafetariahouders Gerard Harzevoort en John Flux in eigen beheer een franchiseketen opzetten.

Harzevoort en Flux runnen in Emmeloord nu twee cafetaria’s onder naam Snackbar Harzevoort en Snackhouse Harzevoort. De plannen voorzien voorlopig in een uitbreiding naar vijf of zes zaken. Voor de uitbreiding hebben de zakenpartners ingeschreven op nieuwbouwprojecten en hebben ze het oog laten vallen op één bestaande locatie. ‘Met de naam The Place To Be geven we aan wat we willen zijn: een warme, gezellige cafetaria’, verklaart Gerard Harzevoort.
De restyling van de twee bestaande Harzevoort-cafetaria’s zal in gang worden gezet als de derde locatie definitief is verworven. ‘We gaan dan meteen drie zaken in een nieuw jasje steken’, aldus Harzevoort. Hij verwacht dat het nog ‘enkele maanden’ duurt voor het zover is. De naam zal waarschijnlijk het logo van de nieuwe keten worden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels