nieuws

SK nr. 2 Ongewijzigde IJsspatel in teken aardbeienijs

Horeca

De ijsdraaiwedstrijd op IJsvak 2001 in Vianen is dit jaar wederom van dezelfde opzet als in 2000. Deelnemers kunnen ambachtelijk ijs dat ze thuis hebben gedraaid, inleveren op de wedstrijddag.

De opdracht is dit jaar aardbeienijs. De wedstrijd vindt plaats op 20 februari in hotel Van der Valk in Vianen. Op de tweede beursdag tijdens IJsvak vindt de vakwedstrijd ‘De Gouden IJscoupe’ plaats. Deelnemers dienen een ijscoupe te bereiden op de wedstrijdvloer. Een van de ijssoorten in de coupe moet aardbeienijs zijn. De kandidaten die aan beide wedstrijden meedoen, strijden op 21 februari ook om de titel ‘IJssalon van het Jaar 2001’. Aan de hand van het eindklassement van beide wedstrijden wordt bepaald wie de winnaar is van deze titel, die momenteel in bezit is van Theo Clevers uit Grubbenvorst. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden bij wedstrijdorganisator sector Stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven in Oldebroek.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels