nieuws

SK nr. 2 Snackpoint introduceert eigen kroket

Horeca

Cafetariaketen Snackpoint heeft een eigen kroket op de markt gebracht. Het is een rundvleeskroket die exclusief bij de veertig Snackpointzaken te koop is.

De snack is in samenwerking met topkok Cas Spijkers ontwikkeld. Volgens directeur John Mordang heeft de kroket een kwaliteit die door de consument in de regio Limburg/Oost-Brabant als ouderwets wordt ervaren. ‘Door de inbreng van Cas Spijkers hebben onze leden bovendien iets exclusiefs in huis. Dat is goed voor de cafetariabranche.’ De nieuwe kroket, gevuld met draadjesvlees, wordt gemaakt bij De Winter Foods. Vorig jaar introduceerde Snackpoint exclusief voor haar leden een door Spijkers ontwikkelde wildkroket.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels