nieuws

Soepel schenken

Horeca

VacuVin introduceert de Wine Server. Deze maakt het mogelijk wijn soepel uit te schenken en voorkomt druppels, zodat er geen wijnvlekken op tafel of vloer kunnen komen. De Wine Server kan gebruikt worden in combinatie met de stoppers van de Vacuum Wine Saver, bedoeld voor het vacuüm bewaren van aangebroken flessen wijn.Leverbaar in zwart en […]

VacuVin introduceert de Wine Server. Deze maakt het mogelijk wijn soepel uit te schenken en voorkomt druppels, zodat er geen wijnvlekken op tafel of vloer kunnen komen. De Wine Server kan gebruikt worden in combinatie met de stoppers van de Vacuum Wine Saver, bedoeld voor het vacuüm bewaren van aangebroken flessen wijn.
Leverbaar in zwart en blauw, vanaf half februari in de huishoudspeciaalzaak voor ƒ4,95.

Voor informatie: VacuVin, Delft. Tel. (015) 262 69 26.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels