nieuws

Bestelsite cafetaria’s in gebruik

Horeca

Kwalitaria ‘Annie van…’ in Millingen aan de Rijn is medio februari als eerste snackbar gestart met de bestelsite www.eetplaza.nl.

Met deze internetservice kan de klant aan de hand van de postcode de dichtstbijzijnde cafetaria zoeken en daar een bestelling plaatsen. In de snackbar rollen de wensen dan automatisch uit de aan de computer gekoppelde kassa. Hierop staat ook het tijdstip aangegeven waarop de frites en snacks worden opgehaald en het af te rekenen bedrag. Het bestel- en afrekensysteem is geïnitieerd door Vakschool Wageningen en KHN. De technische ontwikkeling was in handen van Jansen Kassasystemen in samenwerking met automatiseringsbedrijf Vlicom. Annie Megens, eigenaar van de cafetaria die het spits afbeet, meldt in een eerste reactie dat het systeem uitstekend bevalt. ‘Bestellingen komen vanzelf binnen. Dat scheelt tijd in vergelijking met het telefonisch opnemen van de wensen van de klant.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels