nieuws

Geld voor gaarkeuken

Horeca

De actie van de hoofdstedelijke vijfsterrenhotels voor de laatste gaarkeuken van Amsterdam heeft ruim 191.000 gulden opgeleverd.

Het bedrag werd bijeengebracht tijdens een feestelijke middag in de Koepelzaal van het Renaissance Amsterdam Hotel op zondag 25 februari. Tal van Amsterdammers, waaronder veel prominenten, betuigden hun steun aan de reddingsoperatie van de Keuken van 1870. Inkomsten werden verkregen uit de entreegelden, een tombola en de verkoop van naamplaatjes die bevestigd worden aan tafels en stoelen.
Op de foto de organisatoren van de reddingsactie voor de Keuken van 1870: (vlnr) Paul Hofman, Hans van Mierlo, Anne Lize van der Stoel, Adriaan Grandia (directeur Hotel de l’Europe) en Hans Langereis (directeur Renaissance Amsterdam Hotel).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels