nieuws

Gratis website

Horeca

Focus 1 Advertising, aanbieder van advertentieborden, en automatiseringsbedrijf E-lutionz zoeken partners voor het concept ClubView in de horecabranche. Het idee is eenvoudig. Focus 1 en E-lutionz plaatsen een glossy advertentie in een roestvrijstalen PrivAD-lijst in een horeca-etablissement. Initiatiefnemer Marc Ploemen: ,,Deze eye-catcher leent zich voor doelgerichte reclameboodschappen op de juiste locaties (dranken, snacks, kleding, sieraden, […]

Focus 1 Advertising, aanbieder van advertentieborden, en automatiseringsbedrijf E-lutionz zoeken partners voor het concept ClubView in de horecabranche. Het idee is eenvoudig. Focus 1 en E-lutionz plaatsen een glossy advertentie in een roestvrijstalen PrivAD-lijst in een horeca-etablissement. Initiatiefnemer Marc Ploemen: ,,Deze eye-catcher leent zich voor doelgerichte reclameboodschappen op de juiste locaties (dranken, snacks, kleding, sieraden, reizen). Ook is het medium geschikt voor vacatures en evenementen. In ruil hiervoor bouwen we een website en beheren die ook.”

Standaard worden vier webpagina’s aangeboden waarop de horecaondernemer een logo, foto’s, tekst, menukaart et cetera kwijt kan. De website wordt opgenomen in de eigen zoekpagina voor horecagelegenheden. Wie al over een website beschikt, krijgt een extra PrivAD-lijst voor eigen publicaties en flyers die zelf samen te stellen zijn met het bijgeleverde programma, dat in de kleuren en huisstijl van de horecazaak op maat gemaakt wordt. Het programma is ook geschikt voor brieven en faxen.

Voor informatie: Focus 1 Advertising, Eindhoven. Tel. (040) 206 56 70. Www.wcposter.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels