nieuws

India-actie levert geld en nieuwe gasten op

Horeca

De actie van het Heerenveense restaurant Passage to India voor slachtoffers van de aardbeving in India heeft bijna ¦1200,- opgebracht.

Het bedrag en vooral de respons op zijn initiatief stemmen eigenaar Mostak Ahmed Khan tevreden.Khan stelde in de periode van 7 tot en met 14 februari 10 procent van zijn omzet plus de opbrengst van de in het restaurant opgestelde spaarpot beschikbaar voor India. ‘De opbrengst valt me niet tegen, maar als de data niet fout in de lokale krant hadden gestaan, was het bedrag hoger geweest. Naast de vaste gasten heb ik ook nogal wat nieuwe mensen mogen begroeten, die uit sympathie voor de actie hier naartoe kwamen. Daar waren ook mensen bij die nog nooit Indiaas hadden gegeten.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels