nieuws

Misset Horeca nr. 11 2001

Horeca

Coverstory over culi-junk Johannes van Dam; achtergrondverhaal over restaurantketen Robin Food en 4 pagina’s lang aandacht voor het werk van de mystery guest. Daarnaast meer nieuws en achtergronden.

Culi-junk Johannes van Dam

Voor Johannes van Dam is genieten, vooral op gebied van eten, geen eenvoudige zaak. Elke maaltijd onderwerpt de culinair publicist aan een wetenschappelijke analyse en hij struikelt daarbij voortdurend over fouten van anderen die het genot bederven. Gelukkig zijn er ook – hoewel te schaars – momenten van extase.

De toverformule van Robin Food

Robin Food weet veel beter dan McDonald’s wat kinderen van twee tot twaalf lekker vinden: pannenkoeken, frietjes, kroketjes en appelmoes. Slimme Robin weet zelfs wat ouders van nu willen: de kinderen dumpen en lekker met z’n tweetjes of alleen funshoppen. Ziedaar een nieuwe toverformule in horecaland.

Vijf knaken uit koksparadijs

De keuken van Hostellerie Munten in Weert is volgens chef-kok Hans de Rijk een paradijs voor iedere kok. Apparatuur en indeling is het werk van voormalig eigenaar Emmanuel Mertens. Voor deze aflevering van Inkoop Vijf Knaken leverde De Rijk de receptuur.

Hotel x-tra

Veel hotels maken serieus werk van de mystery guest in hun streven naar volledige gasttevredenheid. Een zware opgave, want de mystery guest is niet gauw tevreden. In Hotel X-tra vier pagina’s lang aandacht voor het werk van deze bijzondere gast.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels