nieuws

Pasen

Horeca

Voor hoogtijdagen als Pasen ontwikkelt Duni specifieke motieven voor haar disposable tafelaankleding. Het kleurrijke Easter is een speels en vrolijk ontwerp in de traditionele gele paaskleur, gecombineerd met modieuze kleuren als terra en olijfgroen. Feathers wordt ook voor Pasen geïntroduceerd. Door de kleurstelling van buttermilk en grijs is dit geen uitgesproken paasdessin en kan het […]

Voor hoogtijdagen als Pasen ontwikkelt Duni specifieke motieven voor haar disposable tafelaankleding. Het kleurrijke Easter is een speels en vrolijk ontwerp in de traditionele gele paaskleur, gecombineerd met modieuze kleuren als terra en olijfgroen. Feathers wordt ook voor Pasen geïntroduceerd. Door de kleurstelling van buttermilk en grijs is dit geen uitgesproken paasdessin en kan het dus nog langer gebruikt worden.
Het paasassortiment is beschikbaar in Dunicel napperons en/of tafelrollen, placemats en tissue servetten. De dessins zijn te combineren met de uni-kleuren uit het standaardpakket van Duni.

Voor informatie: Duni Benelux, Breda. Tel. (076) 543 23 45.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels