nieuws

Tijdloos

Horeca

Wie badkamers nieuw gaat inrichten, kan voor accessoires terecht bij Haceka. Die brengt namelijk een nieuwe collectie op de markt met een tijdloos design: de Hotelcollection. Accessoires die geschikt zijn voor badkamers in hotels, resorts en cruiseschepen. Het assortiment bestaat onder meer uit een scheerspiegel met luxe zwenkarm, allerlei handgrepen en een badlakenrek. Ze zijn […]

Wie badkamers nieuw gaat inrichten, kan voor accessoires terecht bij Haceka. Die brengt namelijk een nieuwe collectie op de markt met een tijdloos design: de Hotelcollection. Accessoires die geschikt zijn voor badkamers in hotels, resorts en cruiseschepen. Het assortiment bestaat onder meer uit een scheerspiegel met luxe zwenkarm, allerlei handgrepen en een badlakenrek. Ze zijn gemaakt van messing en hebben een chroom finish. Op een groot deel van de collectie biedt Haceka tien jaar garantie.

Voor informatie: Haceka, Amersfoort. Tel. (033) 469 96 99.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels