nieuws

Brand Burger King Schiphol

Horeca

Door een brand die zondag 8 april ontstond in de keuken van het Burger King-restaurant op Schiphol liep het vliegverkeer ernstige vertraging op. Ook het treinverkeer van en naar Schiphol raakte ontregeld. Er vielen geen gewonden.

Na een steekvlam in het hamburgerrestaurant ontstond om half zes ’s middags brand in het ventilatiesysteem op de zevende en achtste verdieping boven terminal 3. Om zes uur sloegen de vlammen uit het dak. Het calamiteitenplan van de luchthaven trad in werking en het luchtverkeer werd beperkt.
Op Schiphol Plaza bleef de brand beperkt tot het restaurant. Er is een technisch onderzoek geopend naar de oorzaak. De omvang van de schade was bij het ter perse gaan van deze Snackkoerier niet bekend.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels