nieuws

Catering Magazine nr. 4 2001

Horeca

De euro nadert met rasse schreden: er is nog veel werk voor cateringmanagers te doen voordat de nieuwe munteenheid officieel haar intrede doet. Verder: wat doe je als je bedrijf geconfronteerd wordt met een voedselinfectie? En: Koosjer koken, slechts een enkele partycateraar kan dit avontuur aan.

De euro nadert razendsnel

Hij komt er aan, en waarschijnlijk veel sneller dan u denkt. De euro verschijnt op 1 januari 2002 officieel ten tonele. Voor die tijd is voor cateringmanagers en ondernemers nog veel werk te doen.

Voedselinfectie, en dan?

Bij het Haagse Lucent Danstheater weten ze nog altijd niet precies hoe het kwam dat na een receptie ruim 200 gasten ziek in bed kropen. Voedselinfectie, en dat terwijl alle hygiëneregels toch keurig waren nageleefd. Wat doe je als zoiets je onverhoopt overkomt?

Automatentrends

De grote groei is er uit in de automatenbranche. Nu is het tijd voor vernieuwing. Friet- en snackautomaten zijn in opmars en service is het toverwoord.

AC wordt Autogrill

Wist u dat de vertrouwde AC Restaurants tot de Benetton-familie behoren? AC is eigendom van Autogrill, dat voor 57% eigendom is van de Benettons. Autogrill schroeft volgend jaar de naam AC van de gevel; alle AC Restaurants heten dan Autogrill.

Ziekenhuisgebonden eethuis

Zilveren Koksmuts-winnaar Peter Zandboer runt in het Tilburgse St.Elisabethziekenhuis zijn bezoekersrestaurant De Leijhoek. Hij noemt het een ‘ziekenhuisgebonden eethuis’.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels