nieuws

Nieuwe eigenaar cafetaria La Plaza

Horeca

Cees en Marry Cornelissen stoppen na 27 jaar met La Plaza, het bedrijf waarmee ze in 1992 tweede werden in de cafetaria van het jaar verkiezing. Per 1 juli wordt het Zettense bedrijf overgenomen door Antonique Kolvenbach, de man achter de cafetariaformule Goodies.

‘Verleden jaar kwam Kolvenbach al met een aanbod om de zaak over te nemen,maar ik voelde me gewoon nog te jong om te stoppen. Ik had altijd het idee om tot 55-jarige leeftijd door te gaan. Het is langzaam gegroeid, ook al omdat ik de zaak niet aan iedereen zou verkopen. Maar nu is het dan zover, we verhuren de zaak en verkopen de inventaris en goodwill. We hebben een goed aanbod gekregen’, vertelt de 52-jarige Cornelissen.

In 27 jaar hebben Cees en Marry Cornelissen La Plaza opgebouwd tot een bedrijf dat volgens velen een voorbeeld is in de cafetariawereld. ‘Het is heel erg hard werken geweest, de manier waarop wij dit bedrijf runnen is heel erg arbeidsintensief. Je moet iedere week, eigenlijk iedere dag zelf aanwezig zijn. Maar dan valt er ook een fantastisch rendement uit te halen’.
Het ondernemerspaar heeft voorlopig nog geen plannen om iets anders te gaan doen, er leven wel ideeën. ‘Als we iets aanpakken is het buiten de snack- en cafetariawereld, want we willen het wat rustiger aan gaan doen. En met een bedrijf als La Plaza is het heel hard werken, dag en nacht’.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels