nieuws

Wervingsactie op www.horeca.nl

Horeca

Het Fonds Bevordering Intreding in het Horecabedrijf heeft fotograaf Stijn Ghijssen een fotoreportage laten maken over de diversiteit aan horecaberoepen en horecalocaties. De reportage is tot 30 april te zien op de internet-site www.horeca.nl.

De foto’s rouleren wekelijks. Van afwashulp tot chef-kok, allerlei soorten banen in de horecabranche zijn belicht. Ook de fastfoodbranche komt aan bod. Zo staat bijvoorbeeld een medewerkster van een snackbar op de foto. Een klik op het plaatje voert de bezoeker naar achtergrondinformatie, waarin de medewerkster over haar werk vertelt.
De actie is een onderdeel van de landelijke arbeidsmarktcampagne ,t Werkt een stuk leuker in de horeca’. Deze campagne is opgestart omdat de instroom van nieuwe medewerkers achterblijft. De reportage brengt onder meer de prettige werksfeer de diverse werkzaamheden en het contact met gasten en collega’s in beeld. Dit moet de vooroordelen over de branche wegnemen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels