nieuws

Café eindpunt ‘ravagerit’ bejaarde

Horeca

Een 88-jarige automobilist uit Boxtel heeft donderdagmiddag in zijn woonplaats een ravage aangericht. De man wilde achteruit een parkeervak uitrijden. Vermoedelijk omdat hij zich eventjes niet goed voelde, trapte hij volgens een woordvoerder van de politie op het gaspedaal in plaats van op de rem.

Het voerde knalde daardoor tegen drie andere geparkeerde auto’s. Vervolgens reed de bejaarde tegen de gevel van een uitzendbureau en vaagde hij de uitstalling van een boekenwinkel weg. De auto kwam uiteindelijk tot stilstand op het terras van een café. Daar zat toevallig niemand.
De bestuurder en zijn 87-jarige echtgenote bleven ongedeerd. Hoe groot de schade is, staat nog niet vast.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels