Steppegras: de spaghetti onder de frites

Steppegras', zo heet een nieuw soort frites. De patat lijkt een beetje op spaghetti, maar smaakt toch echt naar knapperige frites.

Henk Spronk van Eetcafé Lucky in Eindhoven is de eerste Nederlandse ondernemer die het Belgische fritesproduct op de menukaart heeft staan. Spronk is eveneens de Nederlandse licentiehouder van Steppegras. ‘Het complete concept met onder andere sauzen en placemats willen we 2002 in Nederland lanceren. Licenties worden per rayon verstrekt’, aldus Spronk. Steppegras wordt gemaakt door verse aardappelen met een speciale snijmachine te snijden.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.