Stoelhoes

Nieuw bij Wrap Design is de ritsbare stoelhoes voor stack chairs, ofwel stapelbare restaurant- en partystoelen. Deze hoes is eenvoudig en snel over de stapelstoel te leggen. De gebruikte stof is volgens de firma van een stevige en wasbare meubelstofkwaliteit en verkrijgbaar in verschillende dessins en kleurstellingen. Het aantrekkelijke van deze stoelhoes is dat de

Nieuw bij Wrap Design is de ritsbare stoelhoes voor stack chairs, ofwel stapelbare restaurant- en partystoelen. Deze hoes is eenvoudig en snel over de stapelstoel te leggen. De gebruikte stof is volgens de firma van een stevige en wasbare meubelstofkwaliteit en verkrijgbaar in verschillende dessins en kleurstellingen.

Het aantrekkelijke van deze stoelhoes is dat de wat minder ogende stack chair niet vervangen hoeft te worden, maar in een nieuw jasje wordt gestoken. De hoes sluit nauw over de stoel, waardoor hij mét hoes toch stapelbaar blijft.
Voor informatie: Wrap Design, Bathmen. Tel. (0570) 54 26 00. www.stoelhoezen.nl.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.