nieuws

Amuse-Vissoepjes meer in zwang

Horeca

Het gebruik van amuses raakt steeds meer in zwang. Ze vormen een leuke aanvulling op het menu, een aardige binnenkomer, of ze kunnen gewoon onaangekondigd dienen om de wachttijd op drukke dagen voor de gasten iets te veraangenamen.

Amuse-Vissoepjes meer in zwang

De presentatie kan verschillen: een kommetje, een (speciale) amuselepel, een glas… Als het maar niet te groot is, want een amuse moet wel een amuse blijven: een aardigheidje.Ook een vissoepje kan prima als amuse worden gegeven. Een aantal suggesties voor een snel te bereiden amuse-vissoep:

  • amusesoepje van courgette en coquilles
  • amuse van kreeftenbouillon
  • amuse van Franse visbouillabaise
  • amuse van Zeeuwse mosselen in bouillon
  • amusesoepje van waterkers en gamba’s
    De basisingrediënten voor deze soepjes zijn veelal kant en klaar verkrijgbaar.Suggesties voor amuse-vissoepjes (van links naar rechts): amuse van Franse visbouillabaise, amuse van Zeeuwse mosselen in bouillon, amusesoepje van waterkers en gamba’s
  • Reageer op dit artikel