nieuws

Comeback voor Helma Kleyweg

Horeca

Helma Kleyweg heeft de wedstrijd ‘Het lekkerste broodje van Nederland 2002’ gewonnen. De finale van de door de Stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven georganiseerde wedstrijd vond maandag 7 januari plaats op de beurs Horecava.

Comeback voor Helma Kleyweg

De winnares nam deel namens Kleyweg’s Stads Koffyhuis uit Delft. Kleyweg maakte met haar broodje ‘Alex’ Keuze’ een grandioze comeback. De onderneemster deed namelijk voor het eerst sinds 1992 weer mee aan de wedstrijd. In dat jaar behaalde zij voor de derde keer de overwinning. Kleyweg hield met de winst achtereenvolgens Dennis Kruithof van Cafetaria de Roode Vos uit Goor en Martijn Uljee van restaurant Ampt van Nijkerk uit Nijkerk achter zich.Op de foto wordt de gelukkige winnares geflankeerd door Denis Kruithof (links) en Martijn Uljee.

Reageer op dit artikel