nieuws

Debat actuele thema’s horeca

Horeca

Het bedrijfschap Horeca en Catering houdt tijdens de Horecava 2002 een aantal discussiebijeenkomsten. In zijn stand in de Verbindingshal (hal 6) staat dit kennis- en innovatiecentrum voor de horeca- en cateringbranche stil bij enkele onderwerpen die de bedrijfstak in de kern raken en momenteel in het middelpunt van de belangstelling staan.

Het programma luidt als volgt:
Maandag 7 januari (16.00-17.00 uur):
De digitale horeca
Welke kansen biedt de informatie- en communicatietechnologie horecaondernemers en hoe kunnen zij daarmee zijn rendement verbeteren?
Dinsdag 8 januari (13.00-14.00 uur):
Detailhandel: concurrent of collega
De scheiding tussen detailhandel en horeca wordt steeds vager. Beide branches zullen harder gaan concurreren. Of juist beter samenwerken?
Dinsdag 8 januari (16.00-17.00 uur):
Veilig uitgaan
Diverse veiligheidsaspecten komen hier aan bod. De politie vertelt wat zij op straat tegenkomen en ondernemers belicht de situatie vanuit hun bedrijf.
Woensdag 9 januari (13.00-14.00 uur):
Economische ontwikkelingen in het 4e kwartaal 2001
Waar gaat het heen met de rendementen, wat wil de consument van morgen en hoe gaat het met de arbeidsmarkt? Wiete Harms van het Bedrijfschap stelt deze vragen ter discussie aan de hand van de meest recente gegevens van het CBS en het Horeca Analyse Systeem (HAS).

Reageer op dit artikel