nieuws

Feestelijk Zakendoen nr. 6 2001

Horeca

Deze maand in Feestelijk Zakendoen:*Birgit Roeterdink doet oproep aan collega’s*Grontmij Geogroep bouwt eigen feest*The Factory in de verlenging*Incentives in de knel*Stoere locaties voor feesten tot 200 man

Birgit Roeterdink doet oproep aan collega’s

‘Wat doet zij nou hier? Die heeft hier toch helemaal niets te zoeken?’ Soms komt ze in het buitenlald personen tegen waarvan ze vermoedt dat ze totaal de weg kwijt zijn. Ze signaleert een verschuiving van ethische grenzen.Een interview met Birgit Roeterdink, guest realations & travel manager van Akzo NObel Pharma Group.

Grontmij Geogroep bouwt eigen feest

Het sloot allemaal naadloos op elkaar aan. Tien jaar Grontmij Geogroep. Dat moest een feestje worden. Een half jaar geleden waren ze eruit. Dechesne & Boertje werden uitverkoren, juist omdat de ideeën van het bureau zo mooi aansloten op de gedachten die de opdrachtgever zelf had. Zelf het feest bouwen werd en het uitgangspunt en een groot succes.

The factory in de verlenging

Vanaf de opening, twee jaar geleden was het lot al bepaald. De Amsterdam Convention Factory zou na drie jaar tegen de vlakte moeten. De directie heeft onlangs echter te horen gekregen dat ze nog twee jaar mag doorgaan en nu viert The Factory haar verlenging en verfrist ze haar imago.

Incentives in de knel

Het is geen nieuws dat incentiver sinds 11 september sterk onder druk staan. De toekomst is onzeker, terwijl het aanbod onverminderd stijgt.

vraag een proefnummer/abonnement aan

Stoere locatie voor feesten tot 200 man

Amsterdam is per januari een nieuwe tijdelijke evenementenlocatie rijker: Amsterdam Festivity Docks. In het voormalige dok van de Noord & Zuid-Hollandse reddingsmaatschappij op Kattenburg is een schitterende gerenoveerde ruimte ontstaan waar feesten met een maximum van tweehonderd gasten georganiseerd kunnen worden.

Reageer op dit artikel