nieuws

Horeca Journal nr 11 2002

Horeca

Deze maand in Horeca Journal:
* De Droom
* The Making of Vossius
* Plattelandsromatiek in het bedrijfsrestaurant
* Blaauw buffelt bij Ramsay

De Droom

Wat als u het helemaal voor het zeggen hebt; vanaf nul een zaak mag opbouwen? Waar zou u dat doen, hoe zou het eruit zien, wat zou u er koken? Aan het begin van een nieuw jaar Horeca Journal vraagt vier vakmensen naar hun droomrestaurant.

The Making of Vossius

De slotaflevering van The Making of Vossius staat in het teken van een kookwedstrijd. Een thema van vier amateurkoks bereidde onder leiding van Robert Kranenborg een menu dat geheel in het teken stond van de vrede.

Plattelandsromantiek in het bedrijfsrestaurant

Als ze érgens het voorbeeld moeten geven is het wel op het Ministerie van Landbouw. Hoe bio is de lunch in het bedrijfsrestaurant van Brinkhorst?

Blaauw buffelt bij Ramsay

Vechten om een snee brood, hangend aan je werkbank eten. Midden in de nacht doodmoe je nest inkruipen en voor dag en dauw wwer op. Ik zag koks in Ramsay’s keuken zienderogen aftakelen. Als ik op die manier aan drie sterren moest komen durfde ik mijn medewerkers niet meer onder ogen komen, zegt Ron Blaauw.

Reageer op dit artikel