nieuws

Hygiëneworkshops voor koks

Horeca

Het Koksgilde Nederland, de vereniging van foodprofessionals in horeca en instellingen, organiseert in maart en april 2002 vijf hygiëneworkshops. De workshop is bestemd voor leidinggevenden in de Voedingsdienst, chef-koks, sous-chefs en (zelfstandig werkende) koks in instellingen.

De aanleiding voor deze hygiëneworkshops is de nieuwe hygiënecode voor de voedingsverzorging in zorginstellingen die gepresenteerd is op 31 oktober 2001. Het Koksgilde organiseert ze in samenwerking met het Voedingscentrum en Meko Hygiëne Groep. Het minimum aantal deelnemers is vijftien en maximaal 25.Het doel is deelnemers in één dag – van 10.00 – 16.00 uur – concrete handvatten en oplossingen te bieden voor problemen met de toepassing van de nieuwe hygiënecode in de eigen keuken/organisatie.

De workshop vindt plaats in de volgende plaatsen:
04 maart 2002: Rotterdam
18 maart 2002: Eindhoven
08 april 2002: Castricum
22 april 2002: Assen
24 april 2002: Utrecht

De kosten voor de Hygiëneworkshop bedragen voor leden van het Koksgilde € 148 en niet-leden € 170 inclusief lunch. Belangstellenden voor deze workshop kunnen zich melden bij het secretariaat van het Koksgilde in Ede: tel.: (0318) 64 30 93 of via de website www.koksgilde.nl.

Deelnemers moeten beschikken over de nieuwe hygiënecode, die zij mee kunnen nemen naar de workshop. Diegenen die nog geen code (nr. 441) bezitten, kunnen deze via hun instelling per fax aanschaffen voor een bedrag € 90 bij Voedingscentrum in Den Haag, tel.: (070) 350 42 59.

Reageer op dit artikel