nieuws

Klein Koetje

Horeca

Bij de stand van De Monnik Dranken had Fundrinks een gedeelte afgehuurd. Het nieuws dat John Loef te melden had, is dat Koetje behalve in de 70 cl fles begin maart ook in een miniatuurflesje op de markt komt. Helaas waren de miniflesjes nog niet op de stand voorradig. De drankfirma zegt vanuit de horeca […]

Bij de stand van De Monnik Dranken had Fundrinks een gedeelte afgehuurd. Het nieuws dat John Loef te melden had, is dat Koetje behalve in de 70 cl fles begin maart ook in een miniatuurflesje op de markt komt. Helaas waren de miniflesjes nog niet op de stand voorradig. De drankfirma zegt vanuit de horeca veel vraag te hebben gehad naar een shooterflesje. Deze zullen ook in hard plastic worden uitgevoerd, zodat ze geschikt zijn voor buitenevenementen.

Daarnaast heeft Fundrinks nog wat nieuws: een bierpulletje met een inhoud van 2 cl. Niet voor bier bedoeld, maar voor shooterdrankjes of tequila. Daar is een gimmick bij bedacht. Leuk voor de klanten, maar zeker ook handig voor het café. De stappers mogen het pulletje na het leegdrinken in de spoelbak mikken. Kapot gaan ze niet gauw, want ze zijn gemaakt van hard glas. Zo krijgt de horecaondernemer de miniglaasjes weer terug.Volgens het in Alphen aan de Rijn gevestigde bedrijf kosten de bierpulletjes per stuk iets meer dan €0,55, excl. BTW. 144 flesjes zitten in een doos.
Voor informatie: Fundrinks, Alphen a/d Rijn. Tel. (0172) 23 44 30. www.fundrinks.nl.

Reageer op dit artikel