nieuws

Misset Horeca nr. 4 2002

Horeca

Deze week in Misset Horeca:
* Een nijlpaard in het Kurhaus
* Bier van de maand
* Inkoop zeven Euro
* Kapstokken en garderobes

Een nijlpaard in het Kurhaus

Terwijl zo’n beetje alle tophotels hun groeiverwachting voor dit jaar naar beneden hebben bijgesteld, stopt het Kurhauw een half miljoen en 15 man extra in een nieuw restaurantidee. Het is weer spannend daar aan het Scheveningse strand. Zelfs Conran wilde meedoen.

Bier van de maand

Iedere maand een ander biertje in het wisselfut. Nogal wat caféhouders variëren op deze manier hun bieraanbod. Leuk om mee te werken, aantrekkelijk voor de klant op zoek naar een nieuw bier. Diverse bierimporteurs hebben een eigen maandbier-programma. Rondje Bier liet zes tijdelijke bieren de huig passeren.

Inkoop zeven Euro

In de Bourgondische Brasserie Max in Peer kunnen de gasten rekenen op een goed gevuld bord van kwalitatief hoog niveau. Ondernemers Jaeken en Van Dingenen hadden het even moeilijk, maar hebben in een jaar bewezen goed op hun plek te zijn in de regio.

Kapstokken en garderobes

Het café doet het simpelweg met haakjes of een doodnormale kapstok. Casino’s met een volautomatisch garderobesysteem. Het weghangen van jassen, vaak onderbelicht, nu voor het voetlicht.

Reageer op dit artikel