nieuws

Naam

Horeca

Hopa Disposables gaat voortaan verder onder de naam Bunzl Outsourcing Services. Sinds 1994 maakt de in Amsterdam gevestigde firma al deel uit van de internationale groep Bunzl Plc. Via de vernieuwde website www.bunzl.nl is het nu mogelijk om offertes aan te vragen, om het assortiment van 10.000 artikelen (o.a. guest supplies en hotel equipment) te […]

Hopa Disposables gaat voortaan verder onder de naam Bunzl Outsourcing Services. Sinds 1994 maakt de in Amsterdam gevestigde firma al deel uit van de internationale groep Bunzl Plc. Via de vernieuwde website www.bunzl.nl is het nu mogelijk om offertes aan te vragen, om het assortiment van 10.000 artikelen (o.a. guest supplies en hotel equipment) te bekijken, en om bestellingen te plaatsen. Tel. (020) 409 72 00.

Reageer op dit artikel