nieuws

Origineel recept

Horeca

‘Hé, de Máxima-donut’, roepen bezoekers als ze de oranje donuts in de stand van Vandemoortele zien. ‘Leuk voor 2 februari’, zegt vertegenwoordiger Marco Verwater. ‘Jammer dat Nederland niet meedoet aan het WK-Voetbal, anders was er vast nog meer animo voor dit impulsartikel.’De oranje Doony’s zijn gemaakt volgens origineel Amerikaans recept, met een sinaasappel icing en […]

Origineel recept

‘Hé, de Máxima-donut’, roepen bezoekers als ze de oranje donuts in de stand van Vandemoortele zien. ‘Leuk voor 2 februari’, zegt vertegenwoordiger Marco Verwater. ‘Jammer dat Nederland niet meedoet aan het WK-Voetbal, anders was er vast nog meer animo voor dit impulsartikel.’De oranje Doony’s zijn gemaakt volgens origineel Amerikaans recept, met een sinaasappel icing en een laag vetgehalte. De ontdooitijd van de diepgevroren zoete hap is 30 tot 60 minuten bij kamertemperatuur. 36 stuks zitten in een doos. Ook de presentatievitrine voor het product is nieuw. Het Doony-assortiment is overigens uitgebreid met vijf nieuwe smaken.
Voor informatie: Vandemoortele, Roosendaal. Tel. (0165) 52 37 50.

Reageer op dit artikel