nieuws

Pasta’s

Horeca

Pasta is veel meer dan voeding alleen.Het is een fundamenteel onderdeel van het ‘mediterrane dieet’en door velen erkend als één van de meest complete en gezonde levensmiddelen. Zowel vanwege de smaakeigenschappen als de oneindige variëteit in bereidingswijzen. Niemand zal twijfelen aan het unieke vakmanschap van Italiaanse pastamakers, die hun fantasie en vindingrijkheid combineren met exclusieve […]

Pasta’s

Pasta is veel meer dan voeding alleen.Het is een fundamenteel onderdeel van het ‘mediterrane dieet’en door velen erkend als één van de meest complete en gezonde levensmiddelen. Zowel vanwege de smaakeigenschappen als de oneindige variëteit in bereidingswijzen. Niemand zal twijfelen aan het unieke vakmanschap van Italiaanse pastamakers, die hun fantasie en vindingrijkheid combineren met exclusieve granen die alleen onder de mediterrane zon goed kunnen groeien.

Al meer dan veertig jaar dragen de meester pastamakers van de firma Barosi deze voedingsfilosofie uit in de productie van verse en gevulde pasta, door zich te onderscheiden met het hoge kwaliteitsniveau. De authentieke tradities met ingrediënten van hoge kwaliteit worden gecombineerd met de kwaliteitsvoorschriften. De, met de hand gevouwen, gevulde pasta’s geven een extra dimensie aan dit ambachtelijk geproduceerde product. Voor een nadere kennismaking met de verse pasta’s van Barosi bent u van harte welkom op de Horecava van 7 tot en met 10 januari, waar wij deze en vele ander producten presenteren op onze standnummer 08.094 in de Parkhal. Tevens kunt u contact opnemen met de verkoopadviseur van Kweker, de heer J.Sloof. Tel: 020 6063606

Reageer op dit artikel