nieuws

Seasonded Wavelength, Frites

Horeca

Lamb Weston/Meijer heeft het assortiment voorgevormde producten uitgebreid met een nieuw product, de Seasoned Wavelenth, Frites. Dit is een alternatief voor tradiotonele frites. Deze frites houden de warmte langer vast, hebben een lekkere smaak en zijn erg krokant. Ze zijn voorzien van een laagje met exclusieve pikante kruidenmelange. De seasoning en de lengte zorgen ervoor […]

Seasonded Wavelength, Frites

Lamb Weston/Meijer heeft het assortiment voorgevormde producten uitgebreid met een nieuw product, de Seasoned Wavelenth, Frites. Dit is een alternatief voor tradiotonele frites. Deze frites houden de warmte langer vast, hebben een lekkere smaak en zijn erg krokant. Ze zijn voorzien van een laagje met exclusieve pikante kruidenmelange. De seasoning en de lengte zorgen ervoor dat de krokantheid en versheid langer bewaard blijven. De Seasoned Wavelength, Frites zijn te bereiden in de oven en in de friteuse. Lekker bij een steak, kippenvleugeltjes of een Franse sandwich. Info: 0113 394955

Reageer op dit artikel