nieuws

Warm gevoel

Horeca

IGianduia Crema is een nieuwe likeur van de Italiaanse Distilleria Bottega. De drank is geproduceerd met room, melk, grappa en chocolade. Gianduia bevat 17 procent alcohol. Karakteristiek voor de drank op basis van grappa is de typische smaak van Gianduia Chocolate. Deze hazelnootchocolade is afkomstig uit Piedmont.De likeur is ideaal voor mensen die niet van […]

Warm gevoel

IGianduia Crema is een nieuwe likeur van de Italiaanse Distilleria Bottega. De drank is geproduceerd met room, melk, grappa en chocolade. Gianduia bevat 17 procent alcohol. Karakteristiek voor de drank op basis van grappa is de typische smaak van Gianduia Chocolate. Deze hazelnootchocolade is afkomstig uit Piedmont.De likeur is ideaal voor mensen die niet van sterke likeuren houden, maar wel het warme gevoel willen krijgen. De creamlikeur is te drinken als digestief, maar is ook in te zetten als topping bij desserts. Exclusief verkrijgbaar bij ISPC Bodegraven en ISPC Breda in flessen van 50 cl.Voor informatie: ISPC, Bodegraven. Tel. (0172) 63 15 31.

Reageer op dit artikel