nieuws

Warme opkikker

Horeca

Koffiebranderij Peeze biedt de ondernemer extra ondersteuning om het kopje koffie een toegevoegde waarde te geven. Speciaal hiervoor zijn er tafelkaartjes met een koffierecept ontwikkeld. Latte Macchiato opende in mei deze reeks. Gedurende de wintermaanden is er de Chocolaccino, een uitgebalanceerde combinatie van chocolademelk en espresso, feestelijk versierd met slagroom en chocoladesnippers. Elk half jaar […]

Koffiebranderij Peeze biedt de ondernemer extra ondersteuning om het kopje koffie een toegevoegde waarde te geven. Speciaal hiervoor zijn er tafelkaartjes met een koffierecept ontwikkeld. Latte Macchiato opende in mei deze reeks. Gedurende de wintermaanden is er de Chocolaccino, een uitgebalanceerde combinatie van chocolademelk en espresso, feestelijk versierd met slagroom en chocoladesnippers. Elk half jaar komt er een tafelkaartje met een nieuw recept.
Informatie: Koffiebranderij Peeze, Arnhem, tel. (026) 362 24 22 of www.peeze.nl

Reageer op dit artikel