nieuws

À la minute

Horeca

Het Enkco assortiment is uitgebreid met twee nieuwe rundvleesproducten: de Runderhamburger à la minute en de Rundergehaktbal à la minute. Beide rundvleesproducten zijn gegaard en snel te bereiden in magnetron, koekenpan en combisteamer of op de gril of de barbecue. De Runderhamburger is verpakt in een doos van 20 stuks à 90 gram. De Rundergehaktbal […]

Het Enkco assortiment is uitgebreid met twee nieuwe rundvleesproducten: de Runderhamburger à la minute en de Rundergehaktbal à la minute. Beide rundvleesproducten zijn gegaard en snel te bereiden in magnetron, koekenpan en combisteamer of op de gril of de barbecue. De Runderhamburger is verpakt in een doos van 20 stuks à 90 gram. De Rundergehaktbal is verpakt in een doos van 25 stuks à 125 gram.
Informatie: Culifrost, Holten, tel. (0548) 37 37 37 of www.culifrost.nl

Reageer op dit artikel