nieuws

Anti-diefstal

Horeca

Cinstar heten de schroeven die speciaal voor de hotellerie zijn ontworpen. De nieuwe schroef, waarvan Douwes exclusief distributeur in Europa is, heeft een vijfster-laagbolkop met pin en is ontwikkeld om diefstal en vandalisme op hotelkamers tegen te gaan. Radio’s, televisies, sanitair en kledinghaakjes worden regelmatig door gasten meegenomen.Volgens de distributeur biedt Cinstar vijf maal meer […]

Cinstar heten de schroeven die speciaal voor de hotellerie zijn ontworpen. De nieuwe schroef, waarvan Douwes exclusief distributeur in Europa is, heeft een vijfster-laagbolkop met pin en is ontwikkeld om diefstal en vandalisme op hotelkamers tegen te gaan. Radio’s, televisies, sanitair en kledinghaakjes worden regelmatig door gasten meegenomen.Volgens de distributeur biedt Cinstar vijf maal meer zekerheid dan gewone veiligheidsschroeven.
Voor informatie: Douwes Intern., Pijnacker. Tel. (015) 361 52 10. www.douwes.nl.

Reageer op dit artikel